Uslovi kupovine

Korištenjem web stranice (www.auditpro.ba i https://auditpro.olx.ba/) prihvatate uslove navedene u nastavku. Ukoliko se ne slažete sa uslovima, molimo Vas, da napustite web stranicu auditpro.ba. Audit Team BH d.o.o. zadržava pravo promjene uslova na web stranici http://www.auditpro.ba u bilo kojem trenutku, bez prethodnog obavještenja.

Online trgovina
http://www.auditpro.ba je online trgovina, u vlasništvu firme Audit Team BH d.o.o. Ramiza Salčina 84, 71000 Sarajevo.

Cijene
Sve cijene su u KM sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo promjene cijena na dnevnoj osnovi, osim ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i posebnih popusta).

Podaci o sklopljenim ugovorima
Podaci o sklopljenim ugovorima / potvrđenim narudžbama su spremljeni u sistemu online trgovine. Korisnici mogu vidjeti sve svoje narudžbe u online trgovini.

Zaštita podataka i privatnosti
Registracija i/ili unos ličnih podataka na stranicu je neophodno isključivo za pravilno izvršavanje naloga, te obavijesti o web trgovini i akcijama. Vaši lični podaci neće biti korišteni niti proslijeđeni trećim licima.

Pravna napomena
Online trgovina i svi podaci na njoj su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima i nije dozvoljeno njihovo reproduciranje ili upotreba, bez prethodnog pismenog odobrenja. Trgovačke marke i logotipovi poznatih kompanija su u njihovom vlasništvu i koriste se samo za informativne namjene i lakše razumijevanje. Sve slike su ilustrativne.

Privatnost podataka
Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo trgovcima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi naši poslodavci i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Načini plaćanja i dostava

U našim poslovnicama, te internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine:
• kreditnom karticom
• debitnom karticom (3d secure)
• pouzećem (samo u internet trgovini)
• virmanom/internet bankarstvom
• gotovinsko plaćanje

Kreditna kartica

U smislu ovih Općih uvjeta, Kupac je fizička ili pravna osoba koja naručuje ili plaća uslugu dostave proizvoda posredstvom internet stranice Audit Team BH d.o.o., Sarajevo (u daljnjem tekstu Audit Team). Ako su u podacima o Kupcu upisani podaci o pravnoj osobi, tada se Kupcem smatra pravna osoba, a fizička osoba čiji su podaci uneseni smatra se ovlaštenom osobom Kupca. Kupcem se smatra osoba koja naručuje i plaća proizvod, a Primateljem se smatra osoba kojoj se proizvod isporučuje, a različita je od osobe Kupca.

Debitna kartica

Moguće je plaćati onim debitnim karticama koje je izdavatelj (banka) verificirala korištenjem 3D Secure autentikacije korisnika.

Plaćanje virmanom/internet bankarstvom

Ako nemate kreditnu karticu ili je ne želite koristiti, predlažemo da koristite ovaj oblik plaćanja. Nakon što odaberete ovaj način plaćanja, dobit ćete automatski e-mail s predračunom. U predračunu se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ te broj narudžbe. Koristeći internet bankarstvo svoje banke, navedeni iznos uplatite na račun.
U slučaju da ne koristite internet bankarstvo, isprintajte predračun i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti.
Proizvodi su rezervirani tri radna dana po izdavanju predračuna. Molimo da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo jamčiti raspoloživost artikala.
Naručene proizvode šaljemo po primljenoj uplati.

Pouzećem

Ovako naručene proizvode šaljemo odmah, a naručeno će vam naplatiti dostavljač prilikom uručenja pošiljke. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen tačan iznos otkupnine, jer vam dostavljač neće moći uvijek uzvratiti iznos kusura.

Mogućnosti plaćanja s karticama u web trgovini

Jednokratno:
• Visa
• MasterCard
• Maestro
• Kupovina na rate (do 24 rate) za korisnike UniCredit Card platnih kartica (Visa Classic, MasterCard/Visa Revolving i Golden Visa).

 

Izjava o sigurnosti kod plaćanja

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije.
Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno.

WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke upotrebom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima. Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

 

Izjava o privatnosti

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informiramo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi naši djelatnici i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi povrata i reklamacije

Reklamacije proizvoda se priznaju uz predočeni fiskalni račun i ispravno popunjeni garancijski list kao dokazu kupovine. U slučaju reklamacije proizvoda informacije o načinu prijave kvara ili slanju ovlaštenom servisu informacije potražite na garantnom listu isporučenom uz proizvod.