Uslovi kupovine

Korištenjem web stranice (www.auditpro.ba i https://auditpro.olx.ba/) prihvatate uslove navedene u nastavku. Ukoliko se ne slažete sa uslovima, molimo Vas, da napustite web stranicu auditpro.ba. Audit Team BH d.o.o. zadržava pravo promjene uslova na web stranici http://www.auditpro.ba u bilo kojem trenutku, bez prethodnog obavještenja.

Online trgovina
http://www.auditpro.ba je online trgovina, u vlasništvu firme Audit Team BH d.o.o. Ramiza Salčina 84, 71000 Sarajevo.

Cijene
Sve cijene su u KM sa uključenim PDV-om. Zadržavamo pravo promjene cijena na dnevnoj osnovi, osim ako nije drugačije navedeno (u slučaju akcija i posebnih popusta).

Podaci o sklopljenim ugovorima
Podaci o sklopljenim ugovorima / potvrđenim narudžbama su spremljeni u sistemu online trgovine. Korisnici mogu vidjeti sve svoje narudžbe u online trgovini.

Zaštita podataka i privatnosti
Registracija i/ili unos ličnih podataka na stranicu je neophodno isključivo za pravilno izvršavanje naloga, te obavijesti o web trgovini i akcijama. Vaši lični podaci neće biti korišteni niti proslijeđeni trećim licima.

Pravna napomena
Online trgovina i svi podaci na njoj su zaštićeni Zakonom o autorskim pravima i nije dozvoljeno njihovo reproduciranje ili upotreba, bez prethodnog pismenog odobrenja. Trgovačke marke i logotipovi poznatih kompanija su u njihovom vlasništvu i koriste se samo za informativne namjene i lakše razumijevanje. Sve slike su ilustrativne.

Privatnost podataka

Obavezujemo se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima / korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obaveza; informišemo kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo trgovcima kojima su ti podaci neophodni za obavljanje posla.

Svi naši poslodavci i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.