Uslovi i sigurnost plaćanja

Za proizvode kod kojih je rok isporuke duži od 3 dana, plaćanje po predračunu i preko e-banke je jedini mogući način plaćanja!

Plaćanje pouzećem
Pri plaćanju pouzećem, naručenu robu plaćate odmah po prijemu robe na dogovorenoj adresi. Plaćanje pouzećem je moguće samo sa gotovinom u valuti koja je naznačena na web stranici (Konvertibilna marka)..
Plaćanje po predračunu / preko e-banke
Pri odabranom plaćanju po predračunu ili preko e-banke, poslaćemo Vam predračun putem e-pošte sa potrebnim podacima za plaćanje. Kada uplata predračuna stigne na naš račun, proces isporuke kreće u dogovorenom roku.

Sve cijene uključuju PDV. Slike na stranici su ilustrativne. Moguće su greške u cijenama i opisu proizvoda, za koje Vam se unaprijed izvinjavamo. Validnost ponude je 5 dana. Sve informacije na stranici http://www.auditpro.ba/ služe za ličnu upotrebu i vlasništvo su pružatelja usluga. Sve slike na stranici su informativne ili ilustrativne.

Online trgovina je u vlasništvu firme Audit Team BH d.o.o., koja je upisana u sudski registar Općinskog suda u Sarajevu.

Sigurnost plaćanja
Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana upotrebom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi spriječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa.

Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije izmeĎu korisnikovog računala i PikPay servisa, te obratno.

Trgovac ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.