Plaćanje
Isporuke naručenih artikala preko naše internet trgovine vršimo u roku 24-48h sati na adresu za artikle koji su dostupni odmah za isporuku.

Naručene artikle možete plaćati gotovinom prilikom preuzimanja, kada Vam kurir dostavi paket na adresu ili po predračunu na naš transkacijski račun ( uskoro i mogućnost plaćanja na stranici karticama, kao i na rate kreditnim i shopping karticama )

Prilikom prijema pošiljke obavezno je provjeriti da pošiljka/paket nije oštečena u transportu. Ako jeste odmah je potrebno da nam javite.

Dostava
Auditpro.ba će nastojati da kupljene proizvode ili robu isporuči u najkraćem mogućem vremenskom periodu (1-2 radna dana) ili po zahtjevu kupca na željeni datum. Dostava će se vršiti na adresu koju sam kupac upiše u polje ADRESA DOSTAVE prilikom naručivanja robe ili na adresu upisanu prilikom registracije (kupac je dužan ažurirati adresu ukoliko je došlo do promjene iste).

Dostava robe je moguća jedino na teritoriji Bosne i Hercegovine. Rok za dostavu regulisan je odabirom datuma kupca ili ako je dogovoreno drugačije od strane prodavača i kupca. Dostavu za auditpro.ba online trgovinu će vršiti ovlaštene kurirske službe na teritoriji Bosne i Hercegovine. Prodavač i kupac su dužni pregledati pošiljku prilikom slanja tj. prijema robe.

Trošak dostave iznosi 6,00 KM po narudžbi, dok za sve narudžbe preko 200,00 KM dostava je besplatna.